Uw tanden bleken in Tilburg

Bel nu <a href="tel:0854011595">085-4011595</a>

We willen vanzelfsprekend allemaal mooie witte tanden hebben, maar helaas is dit niet altijd even vanzelfsprekend! Hoe goed u uw tanden ook onderhoudt, van nature kunnen uw tanden gevoelig zijn voor verkleuring. Door uw tanden te bleken krijgt u die stralende lach die u wenst. Laat uw tanden bleken in Tilburg!

Uw tanden laten bleken in Tilburg

Laat uw tanden bleken in Tilburg, waar een ervaren team van tandartsen en tandartsassistenten voor u klaarstaat om een bleekbehandeling op professionele wijze voor u uit te voeren. Twijfelt u of het bleken van uw tanden direct noodzakelijk is? Laat u dan adviseren door de tandarts in Tilburg. Wellicht kunt u beter nog even wachten voordat u overgaat op het bleken van uw tanden.

Hoe verkleuren tanden?

Er zijn twee soorten van verkleuring, enerzijds door een natuurlijke aanleg en anderzijds door ons eet- en drinkpatroon. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur waarbij de kleur en dikte van het tandbeen de kleur van een tand of kies bepalen. Dit verklaart direct waarom de hoektanden van veel mensen vaak geler zijn; deze tanden hebben een dikkere laag tandbeen. Ook ons drinkpatroon heeft invloed op de kleur van onze tanden. Zo zorgt het drinken van koffie, thee of rode wijn voor aanslag op de tanden en kiezen. Deze gaan er hierdoor donkerder uitzien. Als derde aspect heeft ook ouderdom invloed op de kleur van uw tanden, doordat de laag tandbeen blijft groeien naarmate u ouder wordt.

Bleekmethoden bij de tandarts in Tilburg

Een tandarts gebruikt voornamelijk twee bleekmethoden, waarbij het verschil zit in het wel/niet in leven zijn van een tand. Dode tanden worden over het algemeen van binnenuit gebleekt door een tandarts, terwijl levende tanden aan de buitenzijde worden gebleekt met zogenaamde waterstofperoxide. Beide behandelingen kunnen bij de tandarts in Tilburg plaatsvinden, waarbij de tandarts u direct kan adviseren over de noodzaak van het wel/niet bleken van uw tanden. Neem voor tanden bleken in Tilburg contact met ons op!